Official methods of analysis of AOAC International / editor William Horwitz [Ediciones 1975-2023]

Por: AOAC InternationalColaborador(es): Horwitz, William [editor]Tipo de material: TextoTextoEditor: Maryland: AOAC International, 2023Edición: 20th. Edition 22nd editionDescripción: 2 volúmenes: ilustracionesTipo de contenido: texto Tipo de medio: no mediado Tipo de portador: volumenISBN: 9780935584870 v.1; 9780197649084 (v.1); 9780197649091 (v.2); 9780197649107 (V.3)Tema(s): QUIMICA ANALITICA -- MANUALES | ANALISIS METALURGICO | QUIMICA AGRICOLA -- MANUALESClasificación CDD: 543
Contenidos:
1.- Agricultural liming materials -- 2.- Fertilizers -- 3.- Plants -- 4.- Animal feed -- 5.- Drugs in feeds -- 6.- Disinfectants -- 7.- Pesticide formulations -- 8.- Hazardous substances -- 9.- Metals and other elements at trace levels in foods -- 10.- Pesticide and industrial chemical residues -- 11.- Waters; and salt -- 12.- Microchemical methods -- 13.- Radioactivity -- 14.- Veterinary analytical toxicology -- 15.- Cosmetics -- 16.- Extraneus materials; isolation -- 17.- Microbiological methods -- 18.- Drugs part I -- 19.- Drugs part II -- 20.- Drugs part III -- 21.- Drugs part IV -- 22.- Drugs part V -- 23.- Drugs and feed additives in animal tissues -- 24.- Forensic sciences -- 25.- Baking powders and ba baking chemicals -- 26.- Distilled liquors 27.- Malt bevereges and brewing materials -- 28.- Wines -- 29.- Nonalcoholic beverages and concentrates -- 30.- Coffee and tea -- 31.- Cacao bena and its products -- 32.- Cereal foods -- 33.- Dairy products -- 34.- Eggs and egg products -- 35.- Fish and other marine products -- 36.- Flavors -- 37.- Fruits and fruit products -- 38.- Gelatin, dessert preparations, and mixes -- 39.- Meat and meat products -- 40.- Nuts and nut products -- 41.- Oils and fats -- 42.- Vegetables products -- 43.- Spices and other condiments -- 44.- Sugars and sugar products -- 45.- Vitamins and other nutrients -- 46.- Color aditives -- 47 .- Food aditives: direct -- 48.- Food additives: indirect -- 49.- Natural toxins -- 50.- Infant formulas, baby foods, and enteral products -- 51.- Dietary suplements.
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1.- Agricultural liming materials -- 2.- Fertilizers -- 3.- Plants -- 4.- Animal feed -- 5.- Drugs in feeds -- 6.- Disinfectants -- 7.- Pesticide formulations -- 8.- Hazardous substances -- 9.- Metals and other elements at trace levels in foods -- 10.- Pesticide and industrial chemical residues -- 11.- Waters; and salt -- 12.- Microchemical methods -- 13.- Radioactivity -- 14.- Veterinary analytical toxicology -- 15.- Cosmetics -- 16.- Extraneus materials; isolation -- 17.- Microbiological methods -- 18.- Drugs part I -- 19.- Drugs part II -- 20.- Drugs part III -- 21.- Drugs part IV -- 22.- Drugs part V -- 23.- Drugs and feed additives in animal tissues -- 24.- Forensic sciences -- 25.- Baking powders and ba baking chemicals -- 26.- Distilled liquors 27.- Malt bevereges and brewing materials -- 28.- Wines -- 29.- Nonalcoholic beverages and concentrates -- 30.- Coffee and tea -- 31.- Cacao bena and its products -- 32.- Cereal foods -- 33.- Dairy products -- 34.- Eggs and egg products -- 35.- Fish and other marine products -- 36.- Flavors -- 37.- Fruits and fruit products -- 38.- Gelatin, dessert preparations, and mixes -- 39.- Meat and meat products -- 40.- Nuts and nut products -- 41.- Oils and fats -- 42.- Vegetables products -- 43.- Spices and other condiments -- 44.- Sugars and sugar products -- 45.- Vitamins and other nutrients -- 46.- Color aditives -- 47 .- Food aditives: direct -- 48.- Food additives: indirect -- 49.- Natural toxins -- 50.- Infant formulas, baby foods, and enteral products -- 51.- Dietary suplements.

COBERTURA BIBLIOGRAFICA:
QMA345-A
Asignatura: Laboratorio de control de alimentos